آخر دادن به گرسنگی به کمک نوآوری

آخر دادن به گرسنگی به کمک نوآوری به گزارش حراج کن خراسان رضوی همه گیری بیماری کووید-۱۹ و حمله به اوکراین، سیستم های غذایی جهانی را مختل کرده است و مجمع جهانی اقتصاد و سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد راهکارهایی جهت کمک به کشورهادر تسریع نوآوری سیستم های غذایی فراگیر منتشر نموده اند.


به نقل از ویفروم، تا سال ۲۰۳۰، تخمین زده می شود که ۸.۵ میلیارد نفر در جهان زندگی کنند و سازمان ملل متحد تا آن زمان امیدوار است که به گرسنگی در جهان آخر داده باشد و به امنیت غذایی و بهبود تغذیه برسد البته همه اینها در حصول اطمینان از پایداری شیوه های کشاورزی میسر خواهد شد. این امید وجود دارد که پیشرفت در امتداد اهداف توسعه پایدار سازمان ملل از راه همکاری و نوآوری فراگیر حاصل شود.
در سال ۲۰۲۰، بیماری همه گیر سبب افزایش گرسنگی در جهان شد، بطوریکه ۸۱۱ میلیون نفر در سرتاسر جهان با گرسنگی مواجه گشتند. بیشتر از ۳ میلیارد نفر نمی توانند یک رژیم غذایی سالم داشته باشند و بیشتر از ۱.۵ میلیارد نفر نمی توانند یک رژیم غذایی با حداقل سطح مواد مغذی ضروری را تأمین کنند.
همینطور یک نابرابری جنسیتی از نظر ناامنی غذایی وجود دارد چونکه زنان ۱۰ درصد بیشتر از مردان در ناامنی غذایی متوسط یا شدید قرار دارند.
در اجلاس سیستم های غذایی، آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل متحد، یک اهرم تغییر نوآوری را ایجاد کرد که توسط انجمن و سازمان کمک های بشر دوستانه «مرسی کورپس» اداره می شود تا بخش های عمومی، خصوصی و اجتماعی را در زمینه نوآوری گرد هم آورد.
اهرم نوآوری، از کشورها خواست تا هدفی تعیین کنند که یک درصد از تولید ناخالص داخلی در رابطه با سیستم غذایی خویش را در نوآوری سرمایه گذاری کنند تا سرمایه گذاری در نوآوری طی ۱۰ سال آینده به گرسنگی آخر دهد همینطور انتشار جهانی گازهای گلخانه ای را به میزان قابل توجهی کم کند و بیشتر از یک تریلیون دلار بازده اقتصادی بوجود آورد.



1400/12/28
22:59:34
0.0 / 5
370
تگهای خبر: اقتصاد , اهدا , تولید , دلار
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد آخر دادن به گرسنگی به کمک نوآوری
نظر شما در مورد آخر دادن به گرسنگی به کمک نوآوری
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲