فرایند ارزیابی خودرو بعد از اظهار در گمرک به انجام می رسد

فرایند ارزیابی خودرو بعد از اظهار در گمرک به انجام می رسد به گزارش حراج کن، یک مقام مسئول اظهار داشت: در مرحله ثبت سفارش نیاز به تأییدیه سازمان ملی استاندارد ایران نیست و پروسه ارزیابی انطباق خودرو های وارداتی بعد از اظهار در گمرک صورت می گیرد.



به گزارش حراج کن به نقل از مهر، عیسی باقرزاده همائی ضمن اشاره به اجرای صحیح قوانین ساماندهی صنعت خودرو و بند (ر) تبصره (۱) قانون بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور، روند ارزیابی انطباق خودرو های وارداتی در گمرکات کشور را رضایت بخش توصیف کرد.
مدیرکل دفتر ارزیابی کیفیت کالاهای صادراتی و وارداتی سازمان ملی استاندارد ایران در توضیح برخی برداشت های نادرست مطرح شده در فضای مجازی اضافه کرد: سازمان ملی استاندارد ایران هیچ گونه مجوزی برای واردات خودرو صادر نمی کند؛ بلکه این سازمان گواهینامه انطباق با استانداردها و مقررات فنی را بعد از اطمینان از رعایت الزامات قانونی، صادر و به گمرک عرضه می نماید.
بر اساس اعلام سازمان ملی استاندارد، باقرزاده همائی خاطرنشان کرد: به منظور تسهیل و تسریع در واردات خودرو و در جهت اجرای قانون بودجه سال ۱۴۰۴، به وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام شده است که در مرحله ثبت سفارش احتیاجی به تأییدیه سازمان ملی استاندارد ایران نیست و فرایند ارزیابی انطباق خودرو های وارداتی بعد از اظهار در گمرک به انجام می رسد. بطور خلاصه، به گزارش حراج کن به نقل از مهر، عیسی باقرزاده همائی ضمن اشاره به اجرای صحیح قوانین ساماندهی صنعت خودرو و بند (ر) تبصره (۱) قانون بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور، روند ارزیابی انطباق خودروهای وارداتی در گمرکات کشور را رضایت بخش توصیف کرد.

منبع:

1404/06/25
10:37:05
0.0 / 5
307
تگهای خبر: ارز , صادرات , صنعت , كالا
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد فرایند ارزیابی خودرو بعد از اظهار در گمرک به انجام می رسد
نظر شما در مورد فرایند ارزیابی خودرو بعد از اظهار در گمرک به انجام می رسد
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۴
جدیدترین ها


حراج کن Auction