ضرورت مقاوم سازی و بازطراحی برخی شهرها با رویکرد پدافند غیرعامل

ضرورت مقاوم سازی و بازطراحی برخی شهرها با رویکرد پدافند غیرعامل حراج کن: به گزارش حراج کن، سرپرست سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور اظهار داشت: بازسازی، مقاوم سازی و حتی بازطراحی برخی شهرها با رویکرد پدافند غیرعامل باید در دستور کار قرار گیرد.



به گزارش حراج کن به نقل از مهر، امین مقومی سرپرست سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور ضمن اشاره به حجم گسترده تخریب ها در تهران، از تشکیل کارگروه های تخصصی ارزیابی ایمنی و آغاز خدمات مهندسی مجانی برای ساختمان های صدمه دیده اطلاع داد و اظهار داشت: به دنبال حملات اخیر، بیشتر از ۳۳۲ ساختمان در استان تهران صدمه دیدند که همه این موارد توسط تیم های تخصصی سازمان نظام مهندسی ارزیابی اولیه شده اند.
وی با اشاره به اینکه در اولین مرحله ارزیابی، ایمنی عمومی ساختمان ها، وضعیت استقامت و قابلیت سکونت بررسی شده است، اضافه کرد: در همکاری مشترک با دستگاههای خدمات رسان همچون شرکت گاز، برق و آتش نشانی، گاز و برق برخی واحدها برای حفظ ایمنی شهروندان قطع شد و بعد از بررسی کارشناسی، اقدامات موردنیاز برای بازسازی یا مقاوم سازی شروع شد.
سرپرست سازمان نظام مهندسی کشور با تاکید بر مجانی بودن همه خدمات تخصصی مهندسی در این مرحله، افزود: همه فرایند طراحی، نظارت، بازرسی گاز و مقاوم سازی ساختمان ها به شکل داوطلبانه و مجانی توسط مهندسان عضو سازمان نظام مهندسی صورت می گیرد و این مشارکت در جهت مسئولیت اجتماعی و همدلی با ملت در شرایط بحران صورت می گیرد.
مقومی همینطور ضمن اشاره به رفع محدودیت قانونی عرضه خدمات توسط اعضای هیات مدیره استان ها، اظهار داشت: با هماهنگی وزارت راه و شهرسازی، امکان عرضه خدمات داوطلبانه توسط اعضای هیات مدیره هم فراهم گشته است و هم اینک بخشی از این افراد در محل های بحران زده مشغول فعالیت هستند.
به گفته وی، استانهای آذربایجان شرقی و البرز هم بعد از تهران، بیشترین حجم رجوع و گزارش صدمه ها را داشته اند و تیم های نظام مهندسی در این مناطق هم فعال شده اند. همینطور اعضای سازمان در سرتاسر کشور آمادگی دارند تا با بیان نیاز رسمی از جانب بنیاد مسکن و ستاد مدیریت بحران استان ها، در فرایند ارزیابی و بازسازی مشارکت کنند.
سرپرست سازمان نظام مهندسی کشور ضمن اشاره به مشارکت فعال سازمان نظام مهندسی در زلزله های گذشته هم خاطرنشان کرد: جامعه مهندسی کشور همواره در شرایط بحرانی در کنار مردم بوده و در این مقطع هم ضمن حضور میدانی، از ظرفیت مهندسان دارای صلاحیت، بخصوص کارشناسان رسمی، برای ارزیابی فنی و طراحی مقاوم سازی استفاده می شود.
مقومی با تاکید بر ضرورت تدوین قوانین ارزیابی ساختمان ها در شرایط جنگی، عنوان کرد: هم اکنون، ارزیابی ساختمان های صدمه دیده بر مبنای ضوابط زلزله صورت می گیرد، در حالیکه برای شرایط خاص نظامی، کشور فاقد دستورالعمل مصوب است و باید در بازخوانی قوانین و تدوین ضوابط اختصاصی اقدام فوری صورت گیرد.
وی در قسمت دیگری از سخنان خود اضافه کرد: در خیلی از ساختمان های صدمه دیده، اگر سوابق و مستندات نگهداری ساختمان ها کامل بود، ارزیابی فنی دقیق تری امکانپذیر بود و ازاین رو، ضرورت توجه به اسناد نگهداری ساختمان ها در انتهای کار و بهره برداری مجدد مورد تاکید است.
سرپرست سازمان نظام مهندسی ساختمان همینطور اعلام نمود: برای عرضه خدمات میدانی در تهران، چهار نقطه برای رجوع حضوری مردم در مناطق مختلف شهر درنظر گرفته شده است و شهروندان می توانند برای ارزیابی اولیه و دریافت خدمات فنی به آنها مراجعه نمایند.


منبع:

1404/04/09
09:57:30
0.0 / 5
7
تگهای خبر: ارز , خدمات , شركت , طلا
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد ضرورت مقاوم سازی و بازطراحی برخی شهرها با رویکرد پدافند غیرعامل
نظر شما در مورد ضرورت مقاوم سازی و بازطراحی برخی شهرها با رویکرد پدافند غیرعامل
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۵
جدیدترین ها


حراج کن Auction