برای تولید زغال چقدر سرمایه لازم است؟

برای تولید زغال چقدر سرمایه لازم است؟ در ادامه دلایل پرسود بودن تولید زغال و طرح توجیهی تولید زغال از ضایعات چوب را بررسی می کنیم. هزینه راه‌اندازی خطر تولید زغال و راه‌های کم هزینه کردن آن را برای شما توضیح داده می‌شود.


آیا می‌دانستید تولید زغال فشرده با سرمایه‌ای کم، سودی فراوان را به شما می‌رساند؟ تولید زغال، یکی از کسب و کارهای پردرآمد است. بسیاری افراد هم معتقدند میزان سوددهی راه‌اندازی این کارگاه تولیدی، نسبت به سرمایه اولیه آن بسیار بالاست.

اگر شما هم به دنبال کسب و کاری با سرمایه کم و سوددهی بالا هستید؛ به راه‌اندازی کارگاه تولید زغال فشرده فکر کنید. یکی از مراحل اولیه راه‌اندازی این کارگاه، بررسی میزان سرمایه لازم برای آن است. شما باید در ابتدا بدانید که چه مقدار بودجه برای کارگاه تولید زغال لازم است.

در ادامه دلایل پرسود بودن تولید زغال و طرح توجیهی تولید زغال از ضایعات چوب را بررسی می کنیم. هزینه راه‌اندازی خطر تولید زغال و راه‌های کم هزینه کردن آن را برای شما توضیح داده می‌شود.

چرا تولید زغال، سوددهی بالایی دارد؟

همانطور که گفته شد، تولید زغال سوددهی بالایی دارد. این نکته را فراموش نکنید که تولید زغالی باکیفیت و به قیمتی منصفانه، به فروش و افزایش طرفداران تولیدات شما کمک می‌کند. در ادامه دلایل سوددهی تولید زغال را به طور کامل بیان می‌شود:

·مواد اولیه ارزان و در دسترس

تولید زغال، نیاز به مواد اولیه‌ای مانند خاک اره، خاک زغال و پوست گردو دارد. این مواد، نسبت به کوره‌های سنتی تولید زغال و نیازشان به چوب درختان، ارزان‌تر و آسان‌تر به دست می‌آیند.

·بهره‌وری بالا و تولید زغال بیشتر

در تولید زغال فشرده، حرارت بیشتری به بریکت‌ها داده می‌شود و زغال بیشتری هم تولید می‌شود.

·نیاز کم‌تر به تعداد بالای نیروی انسانی

با وجود دستگاه‌های صنعتی، نیاز به پرسنل 24 ساعته نیست. در نتیجه شما باید هزینه کم‌تری را صرف پرداخت حقوق پرسنل کنید.

·کاهش فرآیند تولید زغال

زغال در کوره‌های صنعتی زودتر تولید می‌شود. در نتیجه شما با مصرف کم‌تر انرژی می‌توانید زغال بیشتری را به بازار عرضه کنید.

·تقاضای بالا برای زغال در داخل و خارج از کشور

این محصول، در موارد گوناگونی استفاده می‌شود و برای همین متقاضیان خرید بیشتری دارد. در نتیجه کالای شما بعد از تولید با سرعت بیشتری به فروش می‌رسد. حتی این محصول در صنعت کاربردهای فراوانی دارد و در نتیجه تقاضای بالایی برای آن وجود دارد. برای آشنایی با کاربرد زغال در صنعت، می توانید به مقاله ایلنا در این خصوص مراجعه کنید.

·افزایش کیفیت و ماندگاری زغال

یکی از دغدغه های مصرف‌کنندگان زغال، کیفیت، مرغوبیت و میزان ماندگاری بیشتر آن است. این نوع زغال، با فشرده شدن خاک اره به قدرت ماندگاری و کیفیت بهتری می‌رسد و خیلی بهتر می‌سوزد. در نتیجه، افراد زیادی برای خرید آن اقدام می‌کنند.

هزینه راه اندازی خط تولید زغال فشرده

یکی از مهم‌ترین مسائل در راه‌اندازی خط تولید زغال فشرده، اطلاع از هزینه‌های آن است. شما می‌توانید با پرداخت هزینه به دو روش زیر خط تولید زغال فشرده را راه‌اندازی کنید:

اولین راه برای راه‌اندازی خط تولید زغال، خرید دستگاه‌هایی نو و دست اول است و هزینه‌های زیر را دارد:

1.هزینه خرید دستگاه تولید زغال فشرده

قیمت کنونی این دستگاه، چیزی حدود 240 میلیون تومان به بالا است.

2.هزینه اجاره سوله

این هزینه ممکن است در هر‌ منطقه، قیمتی متفاوت داشته باشد.

3.هزینه خرید جک پالت

این وسیله، برای جا به جایی واگن‌های پر از بریکت بوده و به صورت جداگانه استفاده می شود.  هزینه خرید جک پالت در حدود 10 میلیون تومان است.

4.هزینه ساخت کوره

کوره از آجر، خاک رس و کاه ساخته می‌شود و شما باید برای ساخت آن هزینه‌ای بالغ بر 12 میلیون یا بیشتر در نظر گرفته بگیرید. همچنین می توانید از انواع کوره های صنعتی برای تولید این محصول استفاده کنید.

5.هزینه خرید کابل

دستگاه تولید زغال فشرده، نیازمند کابلی 1 الی 2 متری است. این مقدار، ممکن است با توجه به میزان فاصله دستگاه شما به تابلو برق صنعتی، متفاوت و متغیر باشد و مقدار هزینه آن نیز از 3 میلیون تومان شروع می‌شود.

6.هزینه خرید مواد اولیه

یکی از مهم‌ترین موارد در راه‌اندازی خط تولید زغال، تهیه مواد اولیه‌ای باکیفیت است. شما می‌توانید خاک اره، خاک زغال، پوست گردو و خاک اره پودری را از کیلویی 1100 تومان تا 4000 تومان و بسته به نوع مواد اولیه خریداری کنید.

برای خرید این مواد اولیه، لازم است میزان مصرف خود را در یک ماه محاسبه کرده تا هزینه اضافی نپردازید.

7.هزینه خرید سیلندر یدکی

سیلندر نیز مثل لنت ماشین، وسیله‌ای استهلاکی است و هر چندوقت یک‌بار باید آن را تعویض کرد. برای همین بهتر است تعدادی سیلندر یدکی را خریداری کنید تا تولیدتان در میان کار، متوقف نشود. میزان هزینه سیلندر نیز از 6 میلیون تومان شروع می‌شود.

8.هزینه خرید ماردون یدکی

ماردون هم مانند سیلندر وسیله‌ای استهلاکی است و باید تعدادی از آن را به عنوان یدک داشته باشید. قیمت خرید ماردون از حدود 2.5 میلیون تومان در نظر گرفته می‌شود.

هزینه تولید زغال با دستگاه زغال فشرده دست دوم

یکی از راه‌های کم‌هزینه‌تر راه‌اندازی خط تولید زغال، خرید دستگاه و تجهیزاتی دست دوم است. در زیر میزان هزینه راه‌اندازی خط تولید زغال با دستگاه دست دوم برای شما توضیح داده می‌شود:

هزینه دستگاه تولید زغال دست دوم

دستگاه‌ زغال فشرده دست دوم، با قیمتی کم‌تر از نمونه‌های نو در بازار به فروش می‌رسد. شما می‌توانید دستگاه تولید زغال فشرده را با قیمتی کم‌تر از نمونه‌های نو از تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان معتبر دستگاه تولید زغال فشرده خریداری کنید.

هزینه خرید جک پالت

جک پالت، ممکن است روی دستگاه دست دوم باشد و نیازی به خرید آن نداشته باشید. اما مطمئن باشید هزینه خرید جک پالت دست دوم، کم‌تر از نمونه نو آن است.

هزینه خرید کابل

اکثر دستگاه‌های تولید زغال فشرده دست دوم، نیاز به خرید کابل ندارند. چون با کابل به فروش می‌رسند و همان کابل نیز برای راه‌اندازی خط تولید زغال شما مناسب است. اما در صورتی‌که این کابل مناسب نبود، باید میزان کابل مورد نیازتان را با قیمت گفته‌شده در قسمت قبل، خریداری کنید.

هزینه خرید سیلندر و ماردون یدکی

این دو وسیله، به همراه دستگاه تولید زغال دست دوم به شما عرضه می‌شوند و لازم نیست که به طور جداگانه خریداری شوند. شما می‌توانید در صورت نبود سیلندر و ماردون، آن‌ها را با قیمت‌هایی مناسب نیز خریداری کنید.

چطور می‌توان با کم‌ترین سرمایه، به بیشترین سوددهی از تولید زغال رسید؟

با توجه به دو روش ذکرشده برای شروع راه‌اندازی تولید زغال، خرید دستگاه زغال ساز دست دوم برای شما به صرفه‌تر بوده و سوددهی بیشتری هم دارد. چون شما می‌توانید با هزینه‌ای کم دستگاه‌هایی باکیفیت خریداری کنید.

یکی دیگر از راه‌های سوددهی بیشتر، بستن قرارداد برای خرید مواد اولیه با نجاری‌ها و عرضه‌کنندگان مواد اولیه تولید زغال است. این‌گونه شما خیالتان از کیفیت، قیمت و موجودی مواد اولیه کارتان راحت می‌شود.

شما می‌توانید با بستن قراردادهای فروش به خریداران محصولات خود یا صادرات آن‌ها، به سودی چند برابر برسید. البته فراموش نکنید که همه این موارد بستگی به تولید محصولاتی باکیفیت مطلوب و قیمتی منصفانه از مواد اولیه‌ای مرغوب توسط شما دارد. پیشنهاد می کنیم حتما قبل از راه اندازی کارگاه تولید زغال صنعتی، این مطلب را مطالعه کنید.

 

1401/09/29
19:18:41
5.0 / 5
723
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد برای تولید زغال چقدر سرمایه لازم است؟
نظر شما در مورد برای تولید زغال چقدر سرمایه لازم است؟
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳