استاندار تهران اشاره كرد:

لزوم بهره گیری از ظرفیت دانش بنیان ها در حل مسائل تهران

لزوم بهره گیری از ظرفیت دانش بنیان ها در حل مسائل تهران حراج کن: استاندار تهران بر لزوم بهره گیری از ظرفیت دانش بنیان ها در حل مسائل و مشکلات تهران تاکید نمود.


به گزارش حراج کن به نقل از ایسنا، محسن منصوری در جلسه شورای اداری استان تهران، اظهار داشت: سال ۱۴۰۰ سالی پر تنش با چالش های فراوان بود که از اهمیت بسیاری برخوردار بود. به لطف خداوند به بهترین شکل از این سال سخت عبور کردیم. سالی که شیوع ویروس کرونا همراه با تحریم های همه جانبه و توطئه های دشمن مقابل نظام جمهوری اسلامی ایران بود. بی شک عبور از این سال محقق نمی شد مگر با حضور و ایستادگی مردم و رهبری خردمندانه مقام معظم رهبری.
وی ادامه داد: سال ۱۴۰۱ بمراتب سال مهمتری برای کشور و خصوصاً تهران که پیشرو و الگو سازست، خواهد بود. در حقیقت اگر تهران خوب اداره شود کمک بزرگی به اداره مطلوب کشور خواهد بود. به همین دلیل تکلیفی شبانه روزی و همه جانبه داریم که در راه خدمت به مردم تلاش نماییم. سال قبل سال تغییر دولت و تحول مدیران بود.
وی افزود: برای سال جدید با فرمان رهبری تکلیفی سنگین از جنس تولید با تاکید بر دو مولفه دانش آفرینی و اشتغال آفرینی داریم. پس باید دستگاهها برنامه ریزی جدیدی داشته باشند.
استاندار تهران با تاکید بر این که باتوجه به نامگذاری سال به نام تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرینی باید هر دستگاهی فراخور این مسئله برنامه های خودرا بازبینی کند، اضافه کرد: برخی دستگاهها در عرصه تولید مسئولیت مستقیم و برخی مسئولیت ثانویه دارند.
رهبر معظم انقلاب تاکید کردند: دانش بنیان ها می توانند راندمان را ارتقاء دهند. پس دستگاه های مختلف در زمینه های مختلف باید از ظرفیت دانش بنیان ها استفاده کنند. بی شک در تهران مسئله ترافیک و آلودگی هوا باید مورد توجه قرار گیرد و در این راه شهرداری تهران باید برنامه ریزی ویژه ای جهت استفاده از دانش بنیان ها داشته باشد.
منصوری خطاب به ریاست سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران اظهار داشت: باید برنامه های دستگاه های مختلف در این عرصه احصا و جمع آوری شود و در نهایت برنامه ای در تراز دانش بنیانی برای استان تهران آماده شود.
وی ادامه داد: به لطف خدا هماهنگی و همکاری خوبی میان دستگاه های اجرائی به وجود آمده که این مساله باید به همدلی تبدیل گردد تا کار مردم معطل بروکراسی اداری و پیچ و خم های اداری نشود. تهران سهم تعیین کننده ای در کشور دارد. پس نیاز به همدلی دستگاه های اداری در استان تهران داریم. باید کار انقلابی و شبانه روزی صورت بگیرد.
وی افزود: تامین امنیت تهران، اقتصاد تهران و تنظیم بازار در این استان کار شبانه روزی می طلبد و این رویکرد قطعی ما در سال ۱۴۰۱ برای کار اجرائی خواهد بود.
استاندار تهران در بخش دیگری از صحبت های خود با تاکید بر لزوم مقابله با فساد در دستگاه های اجرائی، اظهار داشت: حتی یک فقره فساد اداری زیاد است و به هیچ وجه نباید اتفاق بیفتد. دستگاه اجرائی باید خود نظارت لازم را داشته باشد و در کنار دستگاه های نظارتی مسئول دستگاه نیز قبل از همه موظف به نظارت در این حوزه می باشد. مواردی در دستگاهها وجود داشته که ما اعلام نموده ایم دستگاه های نظارتی به شدیدترین شکل ممکن برخورد کنند اما این نافی مسئولیت ریاست دستگاه اجرائی نیست و روسای دستگاهها نیز در چنین مواردی باید پاسخگو باشند.
وی افزود: حضور در بین مردم و مدیریت میدانی از اهمیت ویژه ای برخوردارست. رهبر معظم انقلاب نیز به حضور مسئولیت در بین مردم تاکید نمودند. در دولت سیزدهم رفتار و الگوی حاکم بر دولت از جنس حضور در بین مردم و مدیریت میدانی است. پس برنامه های مرتب ملاقات های مردمی باید در سطح استان تهران دنبال شود.
منصوری بر لزوم ارتباط دانشگاه ها و مراکز علمی با بدنه دستگاه های اجرائی اصرار کرد و اضافه کرد: اعتراف تلخی است که تا به امروز دانشگاه ها در خدمت حل مسائل در تهران نبوده اند. در حالی که دانشگاه باید در حل مشکلات نقش اساسی داشته باشد ما مصمم به ایجاد ارتباط میان مراکز علمی با دستگاه های اجرائی هستیم. دانشگاه تهران باید پیگیر حل مسائل تهران باشد. به همین دلیل تقاضا می کنم روسای دستگاهها برمبنای نیازهای خود از ظرفیت مراکز علمی بهره بگیرند و این مساله از اولویت های مهم امسال قرار بگیرد.
وی با اشاره به ضرورت وجود سرعت، نظارت و دقت در اجرای پروژه ها اظهار داشت: نباید در پروژه ها بی انضباطی فنی و عمرانی داشته باشیم و در حقیقت پروژه ها به شکل بزن در رویی باشند، علاوه بر سرعت و دقت، کیفیت نیز ضرورت دارد. مدیران باید به قانون بودجه اشراف داشته باشند و جداول بودجه را مطالعه کنند و به نفع استان بکار بگیرند. تشکیل شوراها و کمیسیون های تخصصی از با اهمیت ترین مطالبات ما امسال است. روسای دستگاه های اجرائی باید موارد مطرح شده در جلسات را به سه شکل جدی پیگیری کنند و مدیران کل دستگاهها باید تفیض اختیار حداکثری در شهرستان ها را در دستور کار خود قرار دهند.
منصوری با تاکید بر لزوم دقت در انتصابات شهرستانی اظهار داشت: اگر گلوگاه انتصابات را از دست بدهیم با نظارت خیلی نمی توانیم کاری انجام دهیم. بی شک اصل بر انتصابات درست است. قانون تاکید کرده انتصابات در شهرستان ها باید با هماهنگی فرمانداران صورت گیرد و نباید انتصابی بدون هماهنگی فرماندار صورت گیرد.
وی ادامه داد: متاسفانه در بعضی شهرستان های ما ساختارهای اداری هنوز شکل نگرفته، این سبب می شود که مردم لطمه ببینند. پس استقرار کامل دستگاهها باید امسال پیگیری شود.
وی افزود: باید موضوع تعطیلی روزهای پنجشنبه در شهرستان ها برای دستگاه های خدمت رسان حل و فصل شود. باید تصمیمی واحد دراین زمینه اتخاذ شود. همین طور دستگاه های اجرائی در سطح استان تهران باید صرفه جویی در مصرف آب، برق و گاز را در دستور کار خود قرار دهند.
وی اشاره کرد: بنگاه های خصوصی باید مسئولیت اجتماعی خودرا ایفا کنند و در این راستا باید کارگروهی تشکیل گردد و ساختاری برای موضوع مسئولیت های اجتماعی تدوین شود. همین طور باید پروژه های نیمه تمام در سطح استان تهران هر چه زودتر تکمیل شوند و مسئله لطمه های اجتماعی که مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز قرار گرفته به شکل جدی پیگیری شود. باید جوان گرایی در دستور کار قرار گیرد. چونکه ما مکلف به تحقق بیانیه گام دوم انقلاب هستیم. در همین راستا در استان تهران ۹ نفر از فرمانداران از افراد دهه ۶۰ انتخاب شدند. باید پروسه جوان گرایی و چابک سازی در استان تهران دنبال شود.




منبع:

1401/01/17
08:49:00
0.0 / 5
437
تگهای خبر: اقتصاد , بازار , تولید , كشور
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد لزوم بهره گیری از ظرفیت دانش بنیان ها در حل مسائل تهران
نظر شما در مورد لزوم بهره گیری از ظرفیت دانش بنیان ها در حل مسائل تهران
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳