رییس كمیسیون نام گذاری شورای شهر تأكید كرد

تغییر اسامی تكراری معابر پایتخت از سیاست های شورای شهر

تغییر اسامی تكراری معابر پایتخت از سیاست های شورای شهر به گزارش حراج كن رئیس كمیسیون نام گذاری شورای شهر تهران اظهار داشت: یكی از سیاست های ما در شهر تهران این بوده كه بتوانیم اسامی تكراری را به تدریج تغییر دهیم.


محمد جواد حق شناس در گفت و گو با ایسنا، در تشریح نامگذاری های مصوب اخرین جلسه شورای اسلامی شهر تهران اظهار داشت: در این نشست پیشنهادات مربوط به آبانماه و آذرماه سال قبل که در کمیسیون نامگذاری شورای شهر تهران مطرح شده بود در صحن شورا مورد بررسی قرار گرفت و حدود ۲۲ نام مصوب شد که برخی مربوط به گذرها و معابر فاقد نام بود و برخی تغیراتی بود که در نام ها داده شد.
وی ادامه داد: برمبنای پیشنهاداتی که وجود داشت تمامی موارد با رأی مثبت اعضای شورا در صحن علنی همراه شد و همگی به تصویب رسید؛ یکی از مهم ترین نام هایی که توجه اصحاب رسانه را نیز به همراه داشت پیشنهادی برای نامگذاری معبری به نام مهندس سوداگر بود که در کمیسیون مطرح شده بود، اما اینکه چه گذری به نام ایشان باشد تا نسبت میان نام ایشان و گذر وجود داشته باشد مسئله مورد پرسش بود.
وی افزود: بعد از بررسی ها به این جمع بندی رسیدیم که مهندس سوداگر فارغ از وجه مبارزات سیاسی و مذهبی قبل انقلاب خود وجه دیگری برای شهر داشتند که متاسفانه خیلی مورد توجه قرار نگرفته است وآن هم نقش ایشان در دهه ۲۰ و ۳۰ بعنوان مسئول بهبود کیفیت آب آشامیدنی تهران و لوله کشی آب آشامیدنی تهران بوده که نقش ارزشمندی برای ارتقاء سلامت و خدمت رسانی شهری داشتند و درحالی که خیلی از این نقش مهندس سوداگر ناآگاه هستند.

وی اشاره کرد: یکی از سیاست های ما در شهر تهران این بوده که بتوانیم اسامی تکراری را به تدریج تغییر دهیم در مورد نام سازمان آب نیز ۱۳ بار در گذرها و معابر شهر تهران این نام تکرار شده است؛ اگر برای سازمان آب جایگاه و حرمتی قائل باشیم یکی از این نام ها برای شهر کفایت می کند و مابقی می تواند تغییر کند پس مقرر شد نام سازمان آب در منطقه ۲ و ۵ حدفاصل شیخ فضل الله تا صادقیه به نام مهندس سوداگر نامگذاری شود.
رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در بخش دیگری از صحبت های خود به نام گذاری معبری به نام اعظم طالقانی اشاره نمود و اضافه کرد: خانم اعظم طالقانی از چهره های باارزش مبارزه پیش از انقلاب بودند و در ادامه مبارزات پدر یعنی آیت الله طالقانی به زندان افتادند و به حبس ابد محکوم شدند و در سال ۱۳۵۶ با مبارزات مردم ایران و تهران از زندان آزاد شدند و در دوره اول مجلس به پارلمان راه پیدا کردند؛ همین طور ایشان روزنامه نگار، مدیرمسئول و صاحب امتیاز دو مجله معتبر پس از انقلاب بودند.

وی ادامه داد: به همین دلیل محل زندگی ایشان در محدوده خیابان شهید کلاهدوز در منطقه ۳ به نام ایشان نامگذاری شد.
حق شناس افزود: درخواستی هم توسط سازمان نظام پزشکی وجود داشت در خصوص اینکه برای بزرگداشت بیش از ۱۵۰ نفر از همکارانشان از کادر پزشکی، درمانی و پرستاری که در مقابله با کرونا جان خودرا از دست داده اند در آستانه روز پزشک بتوانیم نامگذاری برای آنها داشته باشیم و عنوان مدافعان سلامت برای این نامگذاری پیشنهاد شده بود که به تصویب اعضای شورای شهر تهران رسید.
وی افزود: بر این اساس عنوان مدافعان سلامت در خیابان زرافشان شمالی در نزدیکی وزارت بهداشت و درمان که قبلا حدود ۷ گذر منشعب از آن به نام پزشکان شایسته کشور نامگذاری شده بود، خیابان اصلی نیز به نام مدافعان سلامت نامگذاری شد که این کار در امتداد قدردانی از تلاشهای غیرقابل توصیف و خدمات آنها بوده است.

حق شناس اشاره کرد: حدود ۱۵ نامگذاری دیگر نیز به نام شهیدان والامقام کشور در آخرین جلسه شورای شهر تهران به تصویب رسید و تعدادی پل و میدان بی نام وجود داشت که پیشنهادات کمیسیون برای نامگذاری آنها همگی در شورا با اتفاق آراء به تصویب رسید.




منبع:

1399/05/24
22:35:49
5.0 / 5
1986
تگهای خبر: ارز , خدمات , كشور
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد تغییر اسامی تكراری معابر پایتخت از سیاست های شورای شهر
نظر شما در مورد تغییر اسامی تكراری معابر پایتخت از سیاست های شورای شهر
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳