سرپرست حقوقی وزارت صنعت:

خودروسازان تا آخر سال ۹۹ واگذار می شوند

خودروسازان تا آخر سال ۹۹ واگذار می شوند حراج كن: سرپرست معاونت امور حقوقی، مجلس و استان های وزارت صمت، از واگذاری خودروسازان تا آخر سال 99 آگاهی داد.



به گزارش حراج كن به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، افشار فتح الهی گفت: واگذاری این شركت ها در سه مرحله تعریف شده است، كه باید انجام بشود.
وی در ادامه تشریح كرد: مرحله اول واگذاری اموال غیرتولیدی آنها است كه الان شروع شده و قسمتی از آنها واگذار شده و بخشی دیگر با پروسه كارشناسی در حال انجام می باشد.
سرپرست معاونت امور حقوقی، مجلس و استان های وزارت صمت با اشاره به اینكه سطح دیگر واگذاری مربوط به شركت های زیرمجموعه وابسته به خودروسازان است، اظهار داشت: واگذاری این شركت ها ممكنست در چارچوب سهام یا مالكیت كامل باشد كه در قسمتی از شركتهای اولویت دار این كار شروع شده است.
فتح الهی افزود: در نهایت نیز واگذاری شركتهای اصلی است كه طبق برنامه زمان بندی ما تا آخر سال ۱۳۹۹ باید صورت گیرد و تا آن موقع همه این سه مرحله باید انجام شده باشد.
وی اضافه كرد: در جلسه ای كه با اعضای هیأت مدیره شركت ها و دستگاه های مرتبط داشتیم روی این مساله تاكید گردیده است كه این شركتها موظف می باشند تا بر طبق این برنامه كار را با رعایت الزامات قانونی جلو ببرند.


منبع:

1398/10/13
12:15:35
5.0 / 5
4672
تگهای خبر: برند , تولید , شركت , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد خودروسازان تا آخر سال ۹۹ واگذار می شوند
نظر شما در مورد خودروسازان تا آخر سال ۹۹ واگذار می شوند
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
جدیدترین ها


حراج کن Auction