معاون استاندار تهران خواستار شد

اهتمام جدی ادارات اسلامشهر برای بازآفرینی بافت های فرسوده

اهتمام جدی ادارات اسلامشهر برای بازآفرینی بافت های فرسوده به گزارش حراج كن معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با اشاره به اینكه بایستی اعتماد عمومی به حاكمیت و نظام و رضایتمندی مردم را جلب كرد، اظهار داشت: بیشتر از ۸۶ درصد جمعیت اسلامشهر شهرنشین است و تقاضا دارم ادارات شهرستان اهتمام جدی به مبحث بازآفرینی در همه ابعاد داشته باشند چون كه جلب رضایتمندی مردم از وظایف ماست.


به گزارش حراج كن به نقل از ایسنا، محمد تقی زاده در نشست ستاد بازآفرینی پایدار شهری، بهسازی، نوسازی و توانمندسازی بافت های فرسوده و ناكارآمد شهرستان اسلامشهر با اشاره به اهمیت مبحث بازآفرینی در استان تهران تصریح كرد: شهرستان اسلامشهر به لحاظ اینكه دومین شهرستان پرجمعیت در استان تهران است و همینطور به علت شرایط خاص و وجود بافت های فرسوده و سكونتگاه های غیررسمی از اهمیت ویژه ای در حوزه بازآفرینی برخوردار می باشد.
تقی زاده به بیان اینكه بازآفرینی تنها محدود به محلات هدف نمی گردد، اضافه كرد: خط كش نگذاریم و بافت فرسوده را جدا نكنیم، بلكه اقدامات ما باید پیشگیرانه باشد، عدم رسیدگی و توجه به مسائل شهری در نقاط غیر هدف امكان دارد باعث افزایش بافت های فرسوده شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با اشاره به مصوبات نشست بازآفرینی بافت های فرسوده در اسلامشهر اظهار داشت: امیدوارم مسائل و موضوعات مطرح شده در نشست امروز در چارچوب برنامه های منسجم و با طراحی اقدامات مشترك شهرداری های اسلامشهر، چهاردانگه و احمدآباد مستوفی و دستگاه های اجرایی خدمات رسان شهرستان به فرمانداری عرضه شود تا به بازسازی، بهسازی و بازآفرینی بافت های فرسوده كمك نماید.
وی ادامه داد: دفاتر تسهیل گری در حوزه بازآفرینی در شهرستان، راه اندازی و امور به طور ویژه پیگیری خواهد شد و ما هم در پروژه هایی كه محرك توسعه شهرستان باشد با همه محدودیت ها و سختی هایی كه در این راستا وجود دارد با نگاه تسهیل گری به مبحث مورد بررسی می نگریم.
تقی زاده افزود: طرح ها، پروژه ها و درخواست هایی كه از جانب ستاد بازآفرینی اسلامشهر به كمیسیون ماده پنج عرضه می شود هم خارج از نوبت و با سرعت بیشتری بررسی خواهد شد تا بتوانیم خدمات مناسبی در حوزه باز آفرینی عرضه دهیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با اشاره به اینكه تنها ۵ ماه تا آخر سال برای جبران عقب ماندگی ها در این عرصه داریم تصریح كرد: دستگاه های اجرایی شهرستان باید برنامه هایشان را در اسرع وقت در چارچوب اقدام مشترك كه مشخصات فنی در آن لحاظ شده به فرمانداری عرضه و بلافاصله پروژه و الزامات فنی و برآورد لازم را به پیوست برنامه اقدام مشترك تحویل دهند تا فرمانداری هم از راه سازمان مدیریت بتواند به راحتی و سرعت بیشتری این برنامه ها را پیگیری كند. در این صورت می توانیم عقب ماندگی ۶ ماهه نخست سال را جبران نماییم.



1398/08/02
19:14:35
5.0 / 5
4725
تگهای خبر: خدمات , هارد
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد اهتمام جدی ادارات اسلامشهر برای بازآفرینی بافت های فرسوده
نظر شما در مورد اهتمام جدی ادارات اسلامشهر برای بازآفرینی بافت های فرسوده
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳