حناچی:
نگاه جهادی خیلی از مشكلات امروز را حل می كند
شهردار تهران با اشاره به اینكه هنوز هم نگاه جهادی دوران جنگ می تواند خیلی از مشكلات كشور را حل كند، اظهار داشت: مردم خوبی داریم كه در آن روزها سخت ترین شرایط را تحمل می كردند و امروز هم شرایط دشوار را تحمل می كنند.
به گزارش حراج کن به نقل از ایسنا و بنابر اعلام سایت شهر، پیروز حناچی، شهردار تهران در دیدار با پژوهشگران، رزمندگان و سرداران دفاع مقدس اظهار داشت: این جلسه بهانه ای بود تا به مناسبت چهلمین سالگرد دفاع مقدس دور هم جمع شویم دوران دفاع مقدس بزرگترین تهدید دوره معاصر ما بود اما با رهبری داهیانه حضرت امام (ره) به بزرگترین فرصت تبدیل شد و اگر امروز اقتدار و بازدارندگی داریم مدیون رشادت ها و جانفشانی های آن دوره است.
حناچی اضافه کرد: امروز وقتی وضعیت کشور را با دوران دفاع مقدس مقایسه می نماییم که چگونه با عشق و علاقه و هزینه کم، کشور اداره می شد، متوجه می شویم که آن روزها چه برکات بزرگی در کشور وجود داشت.
شهردار تهران با اشاره به اینکه در دوران دفاع مقدس جوانان ناممکن ها را ممکن کردند، اضافه کرد: معتقدم دفاع مقدس و جنگ تحمیلی تهدیدی ضد انقلاب و نظام نوپای جمهوری اسلامی بود و این بحث ها که امروز مطرح می شود که اگر ما فلان کار را نکرده بودیم یا فلان موضع را نگرفته بودیم این جنگ اتفاق نمی افتاد را قبول ندارم. صدام کینه دیرینه ای ضد ایران داشت و تعبیر دیوانه برای او کاملاً درست است.
شهردار تهران همینطور به سخنان اخیر مقام معظم رهبری اشاره نمود و اظهار داشت: نکته مهم آن سخنرانی توجه به عمق مشارکت مردم در دوران دفاع مقدس است؛ همه به یاد داریم که مردم از مایحتاج زندگی خود برای رزمندگان می فرستادند و گاهی نامه هایی در بین بسته های هدایای مردمی بود که حاوی نکات بسیار ارزشمندی بود.
حناچی با اشاره به اینکه هنوز هم نگاه جهادی دوران جنگ می تواند خیلی از مشکلات کشور را حل کند، بیان نمود: مردم خوبی داریم که در آن روزها سخت ترین شرایط را تحمل می کردند و امروز هم شرایط دشوار را تحمل می کنند، نباید برای این مردم کم بگذاریم.
او اضافه کرد: اگر محدودیت ها و کمبود ها فقط برای یک عده باشد این قابل توجیه نیست. معتقدم فارغ از جناح بندی ها و گروه بندی های سیاسی باید عاقلانه و عادلانه رفتار نماییم.
شهردار تهران در بخش دیگری از سخنانش ایجاد نشاط و زیبایی های بصری در شهر را مسئله ای دانست که در این دوره از مدیریت شهری به آن توجه می شود و اظهار داشت: همینطور در این دوره کوشیده ایم به صورت خاص تری به مناطق محروم و جنوب شهر توجه کنیم؛ بزودی برخی از پروژه های شهری را در مناطق جنوب شهر افتتاح خواهیم کرد.
شهردار تهران با تاکید بر نگاه فراجناحی به مسائل به کشور اظهار داشت: اختلافات داخلی می تواند پاشنه آشیل کشور شود باید در این حوزه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را الگوی خود نماییم که همواره رابطه خوبی با همه طیف ها داشت. همین خصوصیات ایشان بود که سبب شد در مراسم خاکسپاری جنازه اش تعداد زیاد مردم شرکت کنند؛ به صورتی که این تشییع جنازه قابل مقایسه با تشییع جنازه حضرت امام بود و در تهران اگر این مراسم بیشتر طول می کشید و ممکن بود حادثه ای که در کرمان صورت گرفت در میدان انقلاب تهران هم پیش بیاید.
حناچی به نامگذاری خیابان ها به نام شهید مهندسی اشاره نمود و اظهار داشت: در مصوبه ای که برای نامگذاری خیابانی به نام مرحوم تاجر تصویب شده بود خیابانی به نام شهید رضوی و چند شهید دیگر همچون شهید مهندسی هم وجود دارد.
در این دیدار غلامرضا ظریفیان، پژوهشگر و رزمنده با اشاره به اینکه باید دید هدف از جنگ دفاع است یا کشورگشایی، اظهار داشت: الان حرف و حدیث زیادی درباره جنگ مطرح است، باید به سوالات نسل جوان پاسخ گفت چون که این جنگ با هویت سرزمین ما مرتبط می باشد و معتقدم اگر مباحث به خوبی برای نسل جوان توضیح داده شود آنها هم به آرمان ها و اهداف واقعی دفاع مقدس وفادار خواهند شد.
در ادامه حجت الاسلام اسکندری امام جماعت مسجد منطقه ۱۴، از شهردار تهران خواهان توجه بیشتر به آموزش های مذهبی در سراهای محلات شد.
وی همینطور خواهان پخش اذان از فضاهای عمومی مانند پارک ها شد و همینطور درخواست نمود که شهرداری به مساجد کمک مالی کند.
در ادامه این دیدار باغبان جانباز دفاع مقدس هم اظهار داشت: از شهرداری می خواهم که به خانواده های جانبازان و همسرانشان توجه بیشتری کند. همسران جانبازان افرادی زحمت کش هستند که به شکلی در جامعه فراموش شده اند.
در ادامه صادقی از فرماندهان ارتش دوران دفاع مقدس اظهار داشت: تهران از برخی کشور های عضو سازمان ملل بزرگتر است و اداره آن دشواری های بیشتری دارد، جا دارد که از شهردار تهران و با معاونت های آن تشکر نماییم.
در ادامه مراسم سعید صادقی عکاس دوران دفاع مقدس بر زیبا شدن شهر تهران تصریح کرد و اظهار داشت: ما باید جامعه ای را در تهران ایجاد نماییم که مردم با هم مهربان باشند و این چیزی است که کشور ما به آن نیاز دارد.
همینطور حسن بیگی نماینده سابق مجلس با اشاره به اینکه وضعیت تهران به صورت کلی از قبل بهتر شده است اظهار داشت: اگر می بینیم که در شهر نارضایتی وجود دارد به علت فعالیت بخش های دیگر است. ما باید تلاش نماییم که اعتماد مردم به نظام افزایش یابد. او از حناچی خواست که خیابان هایی در تهران را به نام شهیدان جهاد سازندگی نام گذاری کند.
در این مراسم حسینی نویسنده کتاب " پایی که جا ماند" اظهار داشت: هر دولتی پس از انقلاب حداقل ۲۰ درصد موفقیت داشته است که اگر دقت نماییم می بینیم آن ۲۰ درصد بر اساس عمل به تفکر انقلابی و جهادی بوده است باید بدانیم که نگاه به غرب نمی تواند موفقیتی داشته باشند.
مجید مختاری پژوهشگر و رزمنده دفاع مقدس هم اظهار داشت: باید به نقش تهران در جنگ ایران و عراق بپردازیم. پروژه ای در اینباره شکل گرفت اما متوقف شده است و ما خواهان احیای آن پروژه هستیم. یکی از سوالات من این است که چرا هیچ اثر و نمادی از جنگ شهرها و موشک باران تهران وجود ندارد و تمام نقاطی که با آنها موشک برخورد کرده است در تهران محو شده اند.
بنابر اعلام سایت شهر، وی همینطور درباره تحریف تاریخ جنگ هم اظهار داشت: خیلی از تاریخ شفاهی ها و خاطراتی که فرماندهان منتشر نموده اند که تحریف شده است و معتقدم بیشتر از دیگران تحریف تاریخ جنگ توسط خود فرماندهان اتفاق می افتد و یکی از تحریف های بزرگ حذف کردن یا کاهش نقش هاشمی در تاریخ جنگ است اگر ایشان نبود مطمئنم جنگ سرنوشت دیگری داشت.
منبع: حراج كن
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد نگاه جهادی خیلی از مشكلات امروز را حل می كند
نظر شما در مورد نگاه جهادی خیلی از مشكلات امروز را حل می كند