واحدهای فرآوری كشمش به سمت استانداردسازی حركت كنند

واحدهای فرآوری كشمش به سمت استانداردسازی حركت كنند حراج كن: معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر اظهار داشت: با عنایت به ثبت جهانی نظام تولید انگور در فائو و رویداد همدان 2018، حركت واحدهای فرآوری كشمش در این شهرستان یك لزوم است.


به گزارش حراج كن به نقل از ایرنا باب الله فتحی روز چهارشنبه در دیدار با مدیركل استاندارد همدان، استانداردسازی را در شرایط كنونی كشور پشتوانه محكمی برای محصولات تولیدی دانست و اضافه كرد: واحدهای فرآوری كشمش و سایر واحدهای تولیدی و صنعتی ناگزیرهستند به سمت استانداردسازی حركت كنند.
وی با اشاره به اینكه ثبت جهانی انگور شرایط جدیدی را برای واحدهای فرآوری كشمش به وجود آورده است بیان كرد: هم اكنون روند حمل و نگهداری كشمش در این واحدها مناسب نمی باشد و این روند باید به سمت استانداردسازی و افزایش كیفیت تغییر كند.
فرماندار ویژه ملایر اظهار داشت: اخیرا در سفر وزیر جهاد كشاورزی به این شهرستان باز قول مساعد داده شد كه در حمل و نگهداری، داربستی كردن باغ ها، خشك كردن كشمش، تامین سبد و گونی های چتایی و احداث بارگاه اقدامات و حمایت های لازم صورت گیرد.
فتحی افزود: واحدهای فرآوری كشمش كه در زمینه فرآوری و صادرات فعالیت می نمایند، باید به سمت استانداردسازی گام بردارند.
وی بیان كرد: با عنایت به اهمیت بالای حوزه استاندارد و استانداردسازی محصولات، آمادگی لازم برای هرگونه همراهی و كمك با این حوزه وجود دارد.

** توجه دولت به حوزه استاندارد ویژه است
مدیركل استاندارد همدان باز فضای كنونی استان و شهرستان را بسیار مستعد و متعالی دانست و اضافه كرد: باید از این فرصت برای تقویت مجموعه و استقرار نظام استاندارد سازی بهره برداری لازم را داشته باشیم.
محمد مددی با اشاره به اینكه استاندارد در دولت تدبیر و امید مورد توجه ویژه ای قرار گرفت اظهار داشت: مواردی كه دولت در توافق های بین المللی انجام داد، در تمامی این موارد استاندارد جزو دستگاه هایی بود كه ورود پیدا كرد.
وی استاندارد سازی را عامل مرثری در تحقق شعار سال برشمرد و افزود: ستاندن خدمات استانداردسازی هزینه ها را كاهش و اعتماد مصرف كننده را بیشتر می كند.
مدیركل استاندارد همدان با اشاره به اینكه خریدار واقعی ذات محصول و نظام استانداردسازی را می خواهد، خواهان حمایت و پشتیبانی فرماندار ویژه ملایر از این حوزه شد و اظهار داشت: نگاه در این شهرستان مثبت است.
مددی همین طور استاندارد را پایه و اساس برای واحدهای فرآوری كشمش در ملایر دانست و بیان كرد: با عنایت به شرایط 2018 و ثبت جهانی انگور الزاماتی همچون آموزش های فنی و اقتصادی باید در این شهرستان اجرایی شود.
وی با اشاره به اینكه 500 میلیون ریال اعتبار به حوزه استاندارد شهرستان ملایر اختصاص یافته است گفت: دولت، مردم و تولید سه مولفه مهم و مورد توجه در این حوزه می باشد.
رییس اداره استاندارد ملایر باز به فعالیت 2 آزمایشگاه در حوزه خشكبار و صنایع غذایی توسط بخش خصوصی اشاره نمود و اظهار داشت: شهرستان های نهاوند و در بعضی موارد تویسركان زیرپوشش ملایر فعالیت می نمایند.
داریوش خالقی تعداد صنایع فعال زیر پوشش این شهرستان را 110 واحد عنوان و بیان كرد: تعداد محصولات این واحدها 271 مورد است كه از این تعداد 204 محصول دارای پروانه و 91 واحد فعال است.
به گزارش حراج كن به نقل از ایرنا، مدیركل استاندارد همدان همین طور از واحدهای صنعتی بافتینه و بافتسان ملایر باز بازدید كرد.
ملایر در جنوب استان همدان دارای اداره استاندارد است كه تعداد صنایع زیر پوشش آن در شهرهای ملایر و نهاوند 110 واحد است.
2087/7528


1397/09/21
15:07:06
5.0 / 5
4308
تگهای خبر: اقتصاد , تولید , خدمات , خرید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد واحدهای فرآوری كشمش به سمت استانداردسازی حركت كنند
نظر شما در مورد واحدهای فرآوری كشمش به سمت استانداردسازی حركت كنند
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۵