وزارت جهادكشاورزی اعلام كرد؛

تولید زیاد هلو و شلیل در سال جاری

تولید زیاد هلو و شلیل در سال جاری به گزارش حراج كن مدیر كل امور میوه های سردسیری و خشك وزارت جهاد كشاورزی، تولید هلو و شلیل را در سال ۱۳۹۶ یك میلیون و ۱۵۳ هزار تن اعلام نمود.


به گزارش حراج كن به نقل از صدا و سیما، شكراله حاجیوند تصریح كرد: این میزان تولید در مقایسه با سال گذشته ۶. ۸ درصد افزایش داشته است.
وی شرایط اقلیمی مناسب و نبود یخبندان و سرمازدگی بهاره و همینطور تجهیز باغ ها به سیستم های نوین آبیاری ای را از عومل افزایش تولید محصول هلو و شلیل در استان های مختلف بیان كرد.
حاجیوند اضافه كرد: استان های البرز، مازندران، فارس، گلستان، همدان، آذربایجان غربی، مركزی، قزوین، چهارمحال و بختیاری و كرمانشاه، ۱۰ استان برتر تولید كننده هلو و شلیل در كشور هستند و استان اصفهان با تولید ۲۵ هزار تن هلو و شلیل در رتبه سیزدهم قرار دارد.
وی تصریح كرد: گزارش اتحادیه باغداران كشور حاكی است كه در مناطق عمده تولید هلو و شلیل از جمله استان های مازندران، البرز و گلستان قیمت فروش محصول با عنایت به كیفیت و زمان عرضه متفاوت بوده و محصول با كیفیت مناسب، از ۲۵۰۰۰ ریال تا ۶۰۰۰۰ ریال به فروش رسیده است.
مدیركل امور میوه های سردسیری و خشك معاونت امور باغبانی، جایگزینی باغ های قدیمی با پایه های رویشی مقاوم در برابر تنش ها، اصلاح باغ های غیر اقتصادی (درجه ۲) و كشت ارقام متنوع تجاری با زمان رسیدن متفاوت برای عرضه محصول در مواقع مختلف سال را از سیاست های معاونت امور باغبانی در زمینه باغ های هلو و شلیل اعلام نمود.
حاجیوند اضافه كرد: ترویج بكارگیری سردخانه برای ذخیره بخشی از محصول و عرضه آن در زمان مناسب، توسعه كشت هلو و شلیل در زیر پوشش (كشت گلخانه ای) به منظور تولد محصول خارج از فصل در برنامه است. همینطور توسعه صنایع تبدیلی و تكمیلی و همینطور ساماندهی بازار میادین میوه و تره بار داخل كشور و شناسایی بازارهای هدف صادراتی با تقویت و تكمیل زنجیره تولید تا عرضه هم از سیاست های معاونت امور باغبانی در تولید محصولات هلو و شلیل است.
 

1396/07/19
21:01:50
5.0 / 5
4960
تگهای خبر: بازار , تولید , فروش
این مطلب را می پسندید؟
(2)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد تولید زیاد هلو و شلیل در سال جاری
نظر شما در مورد تولید زیاد هلو و شلیل در سال جاری
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۲