علایم كرونا و پیش گیری از آن

علایم كرونا و پیش گیری از آن برای جلوگیری از انتقال بیماری به نزدیكان و دیگر افراد جامعه نیاز است كه علایم این بیماری را بشناسیم و در صورت وجود هر نوع نشانه ای سریعاً پیگیری لازم را انجام دهیم.



به گزارش حراج کن به نقل از مهر، حدود ۶ ماهی است که جهان درگیر ویروس کرونا هستند. این مساله به حدی دارای اهمیت است که جان انسان ها را به صورت مستقیم به خطر انداخته است. تعطیلی کسب و کارها، توقف پروازها و به صورت کلی قرنطینه شدن شهرها نتایج این ایپدمی در جهان بوده است.
چگونه کرونا جهان را فلج کرد؟
طبق آمارهای انتشار یافته از طرف موسسه پیشگیری بیماری ها (CDC) که در ایالات متحده واقع است، احتمال مرگ و میر در مبتلایان به این ویروس حدود ۴ درصد گزارش شده است. این مساله در مقایسه با دیگر ویروس ها نظیر ابولا، سارس و... بسیار پایین است اما موضوع نگران کننده میزان نشر این ویروس می باشد که حدوداً ۲۰ برابر سریع تر از دیگر ویروس های شناخته شده منتقل می شود. تصور کنید که اگر با فاصله ۱ متری با فرد مبتلا به این ویروس بایستید، احتمال آلوده شدن شما نیز وجود دارد.
نکته دیگر این است که شخص بیمار تا چند روز پس از مبتلا شدن به بیماری متوجه نخواهد شد. در بعضی موارد این مورد تا ۱۴ روز هم گزارش شده است. در طول این زمان این فرد در مکان های مختلف رفت و آمد می کند و با اشیای مختلف تماس دارد.
همچنین لازم است بدانید این ویروس روی اشیا مختلف تا چند روز زنده می ماند. حال این دو مسئله را کنار هم بگذارید، فرد بیمار که اطلاعی از بیماری خود ندارد به اشیای مختلف در محل های عمومی دست می زند و این موجب آلودگی آنها می شود. افراد دیگر نیز از در این مکان ها حضور دارند و.... ادامه پیدا کردن این چرخه موجب نشر سریع این ویروس می شود.
از کجا شروع شد؟
این موضوع در ابتدای راه از کشور چین و شهری به نام ووهان آغاز شد. با وجود اطلاع سریع و قرنطینه شدن این شهر باز هم این ویروس شیوع پیدا کرد و در کمتر از ۶۰ روز حدود ۱۵۰ کشور را درگیر کرد. الان با گذشت زمان ۶ ماه تعداد این کشورها از مرز ۲۰۰ کشور گذشته است. طبق اطلاعات انتشار یافته سازمان بهداشت جهانی تعداد مبتلایان از ۱۱ میلیون نفر عبور کرد که از این تعداد در حدود ۶ میلیون درمان شده اند و ۵۲۸ هزار نفر فوت شده اند.
طبق همین آمار کشورهای ایالت متحده آمریکا، برزیل، روسیه، هند و پرو بیشترین تعداد مبتلا را دارند. اوضاع در این کشورها به حدی وخامت دارد که مجموع مبتلایان در ۴ کشور اول حدود ۵۷۰۰۰۰۰ نفر یعنی رقمی بیش از نصف کل مبتلایان است.
علائم ویروس کرونا
برای جلوگیری از انتقال بیماری به نزدیکان و دیگر افراد جامعه نیاز است که علایم این بیماری را بشناسیم و در صورت وجود هر نوع نشانه ای سریعاً پیگیری های لازم را انجام دهیم. سازمان بهداشت جهانی لیست علایم را از نظر شدت، شامل سایر علایم احتمالی نظیر ورم، جوش یا رنگ­ پریدگی انگشتان دست و پا و از دست دادن توانایی حرکت یا تکلم، دسته­ بندی می­ کند.

شایع­ترین علائم
* تب
* سرفه خشک
* خستگی
* کوفتگی و درد
* گلودرد
* اسهال
* ورم
* سردرد
* از دست دادن بویایی یا چشایی
* جوش زدن پوست یا رنگ­ پریدگی انگشتان دست و پا
علائم جدی
* به سختی نفس کشیدن یا کم ­آوردن نفس
* درد یا فشار روی قفس سینه
* از دست دادن توانایی حرکت یا تکلم
چه نماییم مبتلا نشویم؟
مطمئن ترین راه برای پیش گیری از مبتلاشدن به کرونا این است که تا حد امکان از حضور در مکان های عمومی اجتناب نماییم. در مواقع لازم نیز با رعایت چند مورد می توان خطر مبتلاشدن به ویروس کرونا را کم کرد. همراه داشتن ماسک بهداشتی از نوع N۹۵، دستکش با ضخامت مناسب و استفاده مستمر از مواد ضد عفونی برای دست و محیط کار و زندگی در عدم انتقال ویروس موثر است.
اما بعضی از کارها را نمی توان نادیده گرفت و حذف نمود، خرید مایحتاج برای ادامه زندگی، تهیه لوازم پزشکی و ضد عفونی و حاضر شدن در محل کار از این دسته موارد است. خیلی از کارخانجات و شرکت ها چند ماه تعطیل بوده اند اما این تعطیلی نمی تواند برای همیشه ادامه داشته باشد. همین طور خیلی از این شرکت ها و کارخانجات نیازهای اولیه مردم نظیر خوراک، مواد و لوازم پزشکی را تامین می کنند.

پیشگیری در محیط کار
برای کاهش خطرات احتمالی در محیط کار نیز چند روش را می توان در دستور کار قرار داد، شرکت ها و کارخانجات با تهیه لوازم پزشکی مناسب (ماسک و دستکش) و قراردادن آن در اختیار افراد حاضر می توانند در کاهش خطر مبتلاشدن به ویروس کرونا تا حد قابل قبولی موفق باشند و با گردنگیر استفاده از لوازم پزشکی در محیط کار احتمال مبتلا شدن را به پایین ترین حد ممکن برسانند.
پاکسازی و استرلیزه کردن محیط به صورت منظم و با مواد ضد عفونی تایید شده نیز در این امر کمک شایانی خواهدنمود. همین طور برای اطمینان از عدم آلودگی افراد که به صورت روزانه وارد شرکت می شوند و از آن خارج می شوند استفاده از تب سنج های دیجیتال (همان طور که در بخش قبلی اشاره شد تب از شایع ترین علایم مبتلاشدن به کرونا است) راه مناسبی است. برای خرید دماسنج طبی می توانید به فروشگاه های اندازه گیری و ابزار دقیق مراجعه کنید. باتوجه به شرایط حاکم خرید آنلاین از تجهیزات اندازه گیری و ابزار دقیق (آریان تجهیز) می تواند راه مناسبی باشد.
کرونا تمام می‎شود یا نه؟
مثل دیگر ویروس های شناخته شده در سال های اخیر که از بین نرفتند، کرونا ویروس نیز از بین نخواهد رفت و حالا حالاها میهمان مردم خواهد بود. تنها راه رهایی از دست این ویروس، کشف واکسن و درمان برای آن است. اما تا به امروز هیچ نوع درمانی برای این ویروس کشف نشده است. سازمان های پزشکی و دولت های بسیاری در کوشش برای ساخت واکسن و درمان برای این ویروس هستند. باید دید در آینده چه پیش خواهد آمد.
تا زمان کشف درمان چه کنیم؟
اما تا زمان کشف درمان چه کارهایی را می توان انجام داد؛
* عدم خروج از منزل مگر در مواقع اضطراری
* ضد عفونی کردن محیط زندگی به صورت منظم با مایع ضد عفونی
* بررسی علایم ویروس کرونا در خود و نزدیکان
* در صورت وجود علایم به مراکز بهداشتی که امکان تست دارند مراجعه شود
* رعایت پروتکل های بهداشتی (ماسک و دستکش) در مواقع خروج از منزل (خرید، محل کار)
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

1399/05/27
21:59:36
5.0 / 5
1961
تگهای خبر: آنلاین , ابزار , خرید , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد علایم كرونا و پیش گیری از آن
نظر شما در مورد علایم كرونا و پیش گیری از آن
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳