حراجی آنلاین چیست

حراجی آنلاین چیست حراج كن: اگر می خواهید با حراجی آنلاین آشنا شوید و اطلاعات بیشتری را در این مورد كسب كنید این مطلب را حتما بخوانید.


ا توجه به ظهور و رشد حراجی آنلاین در كشورمان و ادعای برخی از سایت ها در مورد اینكه فعالیتشان یك نوع حراجی آنلاین می باشد، در این مطلب سعی داریم به ساختار معمول و سالم یك حراجی آنلاین اشاره كنیم. حراجی های آنلاین مكان های بزرگ الكترونیكی هستند كه خریداران و فروشندگان هزاران نوع كالا را كنار هم جمع می كنند. ظهور و رشد این سایت ها به طور بسیار موثری كار تجارت و خرید و فروش محصولات خاصی مانند، اجناس دست دوم و مستعمل، را آسان كرده است و به این ترتیب مردم قادر هستند كالاها و اجناسی كه دیگر به آنها نیاز ندارند، را به آسانی بفروشند و شركت ها نیز می توانند از این بازار به عنوان یك فروشگاه مجازی استفاده كنند.
 
بزرگترین بازارهای اینترنتی سایت هایی هستند كه كالاها را به صورت مزایده ای در معرض فروش قرار می دهند جایی كه در آن خریداران و فروشندگان هزاران نوع محصول و كالا دور هم جمع می شوند. این سایت ها به «حراجی اینترنتی» معروف هستند. به طور كلی وب سایت های حراجی بازارهایی هستند كه با دعوت كردن افراد به مزایده های رقابتی، خدماتی را با هدف تسهیل تجارت ارائه می دهند. این در حالی است كه بسیاری از آنها چارچوبی را برای فروش فوری نیز تعریف می كنند. دو نمونه از این سایت ها eBay و eBid هستند. این سایت ها مانند حراجی خانه های سنتی و قدیمی نیستند. برای مثال، آنها نه نماینده فروشنده هستند و نه كاتالوگ محصولات را آماده می كنند.عبارت حراجی اینترنتی در این مطلب به مدل تجاری كه مورد استفاده دو سایت eBay و eBid است، اشاره می كند، نه به حراجی خانه هایی كه در اینترنت نیز فعالیت می كنند و در حقیقت وب سایت آنها در اینترنت شعبه ای از دفتر واقعی آنها است. به طور كلی حراجی به روشی از فروش دارایی از طریق مزایده گفته می شود كه در یك رقابت عمومی، كالا در اختیار كسی قرار می گیرد كه بالاترین قیمت را پیشنهاد دهد. 
 
به طور كلی حراجی  چند ویژگی دارد:
 
• یك قلم كالا یا مجموعه ای از كالاها به فروش گذاشته می شوند.
 
• هر مزایده پیشنهادی برای خرید است.
 
• هر مزایده به شیوه ای كه از قبل مشخص است، به پایان می رسد. مانند زدن چكش بر روی میز یا به پایان رسیدن مهلت مزایده.
 
• طبق قرارداد برنده مزایده متعهد به پرداخت قیمت كالا است.
 
تفاوت بارز بین حراجی های سنتی و اینترنتی عدم حضور متصدی حراج است. در یك حراجی سنتی متصدی حراج بعنوان نماینده فروشنده عمل می كند و از مهارت های خود برای گرفتن بالاترین قیمت برای كالاها استفاده می كند. متصدی حراجی مالكیت كالا را در اختیار می گیرد و مسؤل تهیه كاتالوگ برای فروش است كه در این كاتالوگ ویژگی های كالاها شرح داده شده اند. در حراجی های اینترنتی، اگر چه مالك وب سایت خدمات را به فروشنده و خریدار ارائه می كند ولی وب سایت حراجی ضوابط و رویه های یك حراجی سنتی را اجرا نمی كند. 
 
روش های معمول در حراجی های اینترنتی:
 
روش هایی كه حراجی های اینترنت استفاده می كنند، می توانند از یكدیگر متفاوت باشند اما فروشندگان برای لیست كالاهایی كه قصد فروش آنها را دارند، باید بعنوان عضو ثبت نام كنند. معمولاٌ همه می توانند ثبت نام كنند اما به طور معمول قبل از آن كه بتوانند برای مزایده قیمت بدهند یا خرید كنند، لازم است ثبت نام كنند. 
خریداران و فروشندگان از طیف گسترده نظیر اشخاصی كه می خواهند كالاهای دست دوم خود را بفروشند گرفته تا شركت هایی كه محصولات جدید می فروشند و انبارهای اضافی در ظرفیت ها بزرگ دارند، می توانند باشند. 
 
یكی دیگر از روشهای حراجی های اینترنتی این است كه آنها این امكان را به فروشندگان می دهند كه كالاهای خود را برای فروش با یك قیمت ثابت لیست كنند. استفاده قیمت های ثابت رو به تزاید است و در سال 2005، 38% فروش در حراجی eBay به فروش به قیمت ثابت تعلق داشت. حراجی های اینترنتی تسهیلاتی را نیز برای خریداران و فروشندگان فراهم می كنند. این تسهیلات نوعاً شامل توانایی اعضا برای ارتباط داشتن با یكدیگر، بررسی نظرات و بازخوردهای سایر كاربران و ارائه خدمات برای حل و فصل اختلافات در صورتی كه اعضا به مشكلاتی برخوردند كنند، می باشد.
 
از دیگر امكاناتی كه حراجی های اینترنتی برای خریداران و فروشگاه خود فراهم می كنند امكان لیست كردن كالاها می باشد. این می تواند در حكم یكی كردن لیست ها برای خریداران یا به عنوان یك ویترین مجازی برای تاجران باشد كه امكان لیست كردن بسیاری از كالاهای آماده برای فروش در غالب یك فروشگاه را به وجود می آورد. امكان جستجو در كالاها و برقراری ارتباط به منظور تبادل پیام بین اعضاء به منظور بحث در مورد یك قلم كالا از ویژگی های دیگر حراجی های اینترنتی می باشد. سایت های حراجی روی اعتماد كاربران به یكدیگر تكیه می كنند. آنها معمولاً روش هایی را برای اعتبارسنجی ارائه می كنند بنابراین خریداران و فروشندگان می توانند به یكدیگر امتیاز دهند و تجارب خود را در برخورد با طرف های مقابل در اختیار یكدیگر قرار دهند. حراجی های اینترنتی همچنین توصیه هایی در زمینه چگونگی خرید و فروش محصولات در بازار خود را ارائه می دهند و اغلب در مورد تجارت یا خرید و فروش مطمئن و سالم توصیه هایی را ارائه می كنند. حراجی های اینترنتی سیستم های پرداخت یكپارچه ای ارائه كنند و این كار را با مشاركت طرف های سوم انجام دهند. 
 
به طور كلی در حراجی های اینترنتی برای فروشنده دو هزینه اصلی وجود دارد: هزینه قرار دادن كالاها بر روی سایت و كمیسیون فروش. هزینه قرار دادن كالاها بر روی سایت به قیمت كالاهای لیست شده بستگی دارد. در هر حال مدل های تجاری در این بخش به شدت در حال رشد و با یكدیگر متفاوت هستند. برای مثال، بعضی از سایت ها هزینه ای بابت لیست كردن دریافت نمی كنند و تنها درصدی از قیمت فروش را به عنوان هزینه ارزش نهایی دریافت می كنند. همچنین سایت ها اغلب پیشنهادات خاصی شامل عدم دریافت هزینه های لیست كردن و یا تخفیف در آن یا انجام معاملات فروش بدون دریافت هزینه، را ارائه می كنند. 
 
به طور كلی وظیفه حراجی اینترنتی و مسئولیت آن تشریح كردن جزئیات و خصوصیات كالای فروخته شده، گذاشتن هر گونه شرط در نحوه پرداخت قیمت كالا و تحویل آن و همچنین تعیین قیمت احتیاطی و (در صورت لزوم) مدت زمان حراجی است. فروش اینترنتی تاثیر بسیار مهمی بر بازارها گذاشته است. در واقع با ارائه لیست كالاها به تعداد بسیار زیاد و به قیمت كم به خریداران اصلی، اینگونه فعالیت به طرز موثری تجارت كالاهایی خاص مانند كالاهای دست دوم را آسان كرد. به طور كلی حراجی های اینترنتی توانایی مردم برای فروختن كالاهای مستعمل خود را افزایش داده است. از طریق حراجی های اینترنتی شركت ها می توانند بدون تأسیس وب سایت خود و یا راه اندازی یك فروشگاه در خیابان, به میلیون ها خریدار دسترسی پیدا كنند و یا می توانند از این بازار به عنوان یك فروشگاه جانبی استفاده كنند.
 
1396/04/13
15:24:19
5.0 / 5
8536
تگهای خبر: حراجی , كالا , قیمت كالا
این مطلب را می پسندید؟
(2)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد حراجی آنلاین چیست
نظر شما در مورد حراجی آنلاین چیست
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۲